Del Istojimo
Puslapis 1 iš 1
Del Istojimo
1. 20metu, esu is Kedainiu ir vardu Gytis
2. Na noreciau solo zaidimo tai tikrai nepildyciau cia anketos ir panasiai, ir tikiuosi is klano pilnavertisko komandinio zaidimo. as klanuj siulau savo bemieges naktis ir nuo nuovargio paraudusias akis
3. kaip ir kiekvienas L2 zaidejes tai pagrindiniuose low rates servuose (avalon, beyond, bfde,r,j.) kiekvienam teke zaist ir mid ir pwp servuose tad tokiu net nevardinsiu nes neuzteks cia simboliu.
4. tu klanu vis kiekvienam serve kitoki ir itin neispudingi, bet vienas is rimtesniu tai Advanced.
5. L2 losiu apie 5metus, nuo c4 lygtais,net nepamenu istikruju...
6. Yra veiksmo klane - sedesiu kol nusmigsiu
7. Skype: Lambda_lt , Email: Gytisss@ymail.com
8. tai nejaugi per sms bendrausiu su klaniskiais?
9. taip turiu, ir tai ne saltas ginklas kad bijot juo naudotis
10.Jei pavyks istoti pas jus tada ir suzinosit daugiau apie mane nesinori cia sklebtis visiem matant.
2. Na noreciau solo zaidimo tai tikrai nepildyciau cia anketos ir panasiai, ir tikiuosi is klano pilnavertisko komandinio zaidimo. as klanuj siulau savo bemieges naktis ir nuo nuovargio paraudusias akis
3. kaip ir kiekvienas L2 zaidejes tai pagrindiniuose low rates servuose (avalon, beyond, bfde,r,j.) kiekvienam teke zaist ir mid ir pwp servuose tad tokiu net nevardinsiu nes neuzteks cia simboliu.
4. tu klanu vis kiekvienam serve kitoki ir itin neispudingi, bet vienas is rimtesniu tai Advanced.
5. L2 losiu apie 5metus, nuo c4 lygtais,net nepamenu istikruju...
6. Yra veiksmo klane - sedesiu kol nusmigsiu
7. Skype: Lambda_lt , Email: Gytisss@ymail.com
8. tai nejaugi per sms bendrausiu su klaniskiais?
9. taip turiu, ir tai ne saltas ginklas kad bijot juo naudotis
10.Jei pavyks istoti pas jus tada ir suzinosit daugiau apie mane nesinori cia sklebtis visiem matant.
Lambda- Svečias
Puslapis 1 iš 1