SoulBinders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

heFas(zefyras) del clan

Go down

heFas(zefyras) del clan Empty heFas(zefyras) del clan

Rašyti  zefyras Tr. 08 31, 2011 4:25 pm

1.Kiek jums metų , jūsų miestas kuriame gyvenate, vardas? Man yra 18 metu. Esu is Birzu. Vardas Jurgis
2.Ko tikitės iš klano?Ką galėsite pasiūlyti klanui? Is klano tikiuosi gerai praleisto laiko l2 gyvenime ir netik Smile
3.Kokiuose serveriuose esate žaidę? beyonde, bfdr, bfde, dl, rusu miduose, taipat esu loses su jumis ir novaworld serveryje sektiek seniau Smile
4.Kokiems klanams esate priklausęs? RedAngel, Majestics, DarknesAngels, SoulBinders
5.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? Mazdaug apie 6 metus +-
6.Kiek valandų per dieną praleidžiate prie L2? kiek reikes klanui tiek ir zaisiu Smile
7.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? OL, sws, tk, dd, mage
8.Koks yra jūsų dažniausiai/visada naudojamas Skype(parašyti ID)/IRC/Email? siaip Dell jau turi mano skype bet del visako parasysiu Skype: audickioks
9.Ar mokate naudotis ir galite TeamSpeak/Ventrilo? moku/ galiu
10.Ar turi veikiantį mikrofoną (ir nebijai juo pasinaudoti)? turiu/ kalbu, kartais netgi perdaug Very Happy
11.Jeigu turite kažką pridurti - prašom, jeigu ne - tiesiog padėkite brūkšnį. ( Papildoma informacija apie jus gali jum suteikt daugiau pliusu stojant pas Reverse į klaną ) Nuoru l2 paluost Very Happy
12.Ar yra Klane narys kuris galetu jus Rekomenduot(Nick)? DeLL o toliau nezinau kokia klano sudetis

zefyras

Pranešimų skaičius : 2

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų

- Similar topics