SoulBinders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aketa : ThorN

Go down

Aketa : ThorN Empty Aketa : ThorN

Rašyti  ThorN Tr. 08 31, 2011 11:31 am

1.Kiek jums metų , jūsų miestas kuriame gyvenate, vardas? Man yra 15 metu, esu is pnvzjx, Klaudijus [Facebok:Claudius Rukas]
2.Ko tikitės iš klano?Ką galėsite pasiūlyti klanui? As tikiuosi is klano gero klano, geru draugu ir taip kad galetumeme susitikti kada, prie kokio ezeriuko ar taip prie laiptines pagert. Patinka man tokia liaudis, kuri ne tik i zaidima ziuri, bet ir bendra ateity, kai vienas kitam galime padeti. As klanui galiu pasiulyti savo milziniska patirti zaidziant l2, taipat savo prota, isvaizda, bendravima, mieluma, ir humoro jausma.
3.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Daugumoje l2j serveriu. Atsimenu geriausi laikai buvo zaidziant tarp destinyc4. Visi manau pamenate tuos gerus Dragon Slayer dualus, visi tik tezaisdavot uz juos. Jei kas mane pamenate is senu laiku, prasau susisiekti, atsidekosiu draugyste.
4.Kokiems klanams esate priklausęs? AAO,Syg,Thug,RA,VIP, WAR, enclave, RedZerg, Syg, AAO, SB, LoH, PasakuMedis, PasakuMediss, Zvaigzdes, Heroes, CezchZerg, PolishTribunal, RoyalCobra, Banzai, Sovereign, DarkMight, NewWorldOrder. Ir begales kitu geru klanu, kuriu pavadinimu neatsimenu iki siol, nors labai noreciau atsiminti, nes man kelia gerus prisiminimus.
5.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? Tarpa? Zaidziu gryno l2 7 metus [be pauziu, tik pamiegot, i tualeta ir panasiai]. Bet nei kiek nesigailiu praleisto laiko, nes susiradau begales draugu geru draugu, su kuriais susitinku gyvenime. Tada mes isgeriame alaus, dar kokiu panu prisaunam, nu bet nelyskim i offtopic, teamspeake galesim bendrauti.
6.Kiek valandų per dieną praleidžiate prie L2? Pagal nuotaika: Jeigu esu linksmas - 20h, jei liudnas - 19h, bet buna kad mama supyksta kad tiek laiko zaidziu, tai nuveja nuo pc ir tada buna pertrauka savaitei. Mano mama jau nuo senu laiku sirgo kazkokia liga del nervu, tai ji labai pyksta kai as daug laiko praleidziu ant l2.
7.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Geriausiai zaidziu uz OLA, magus, spoilerius ir visus kitus tikrai gerus charus. O siaip gyvenime, noreciau kad mano profesija butu - Apsauginis. Patinka man padet zmonem nelaimeje.
8.Koks yra jūsų dažniausiai/visada naudojamas Skype(parašyti ID)/IRC/Email? Skp: klaudijusthorn, Fb: Claudius Rukas, Adresas: Paneveziukas, Berzu 48-31
9.Ar mokate naudotis ir galite TeamSpeak/Ventrilo? Naudoju visas telekomunikacijutu programas, nes manau tai geriausiai gerina musu bendra susizaidima, ir bendravima.,
10.Ar turi veikiantį mikrofoną (ir nebijai juo pasinaudoti)? Turiu veikianti, bet kai mama rekia, tai bijau mygtuka spaust, kad nesugadinciau ir jum nuotaikos.
11.Jeigu turite kažką pridurti - prašom, jeigu ne - tiesiog padėkite brūkšnį. ( Papildoma informacija apie jus gali jum suteikt daugiau pliusu stojant pas Reverse į klaną ) Siandien buvau kirpykloje, pries rugsejo 1 puosiuosi. Zadejau i turgu varyti nes juodu kojniu neturiu prie batuku, bet istiko beda - mama neturi pinigu. Bet as nesinervuoju, eisiu be kojniu Smile Ir siaip, laukiu rugsejo 1, nes tada prasideda mokslo metai ir galime mokytis bei kurti savo ateity. Juk ateitis - musu varikliukas. Visada svajojau butu protingas. Nu gerai, pabendrausime teamspeake, arba galite atvaziuoti pas mane, turiu pusbroliu tai nupirks alaus. Ate
12.Ar yra Klane narys kuris galetu jus Rekomenduot(Nick)? Nezinau, nebutina rekomenduoti nes as esu komunikabilulus zmogus. Iki pasimatymo zaidime, aciu uz suteikta proga zaisti Basketball

ThorN

Pranešimų skaičius : 2

Atgal į viršų Go down

Aketa : ThorN Empty Re: Aketa : ThorN

Rašyti  ThorN Tr. 08 31, 2011 11:32 am

Aj beto, pakvieskite mane i facebuka, noriu susipazinti.

ThorN

Pranešimų skaičius : 2

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų