NovaWorld Anketa.
Puslapis 1 iš 1
NovaWorld Anketa.
1.Kiek jums metų , jūsų miestas kuriame gyvenate, vardas?19,Jonava,Mindaugas
2.Ko tikitės iš klano?Ką galėsite pasiūlyti klanui? Saziningumo,draugiskumo,susizaidimo,pvp,raid,castle.Galiu pasiulyti tik savo pagalba.
3.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Daug daug...
4.Kokiems klanams esate priklausęs? RedSky,RedBll00pers,4TheGoods(Maniskis) ir daug kitu.
5.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? 7metai
6.Kiek valandų per dieną praleidžiate prie L2? Kol nedirbu bunu on.
7.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Geresnio em uz mane nerasi:)
8.Koks yra jūsų dažniausiai/visada naudojamas Skype(parašyti ID)/IRC/Email? Skype:Miger87
9.Ar mokate naudotis ir galite TeamSpeak/Ventrilo? Taip ir Taip
10.Ar turi veikiantį mikrofoną (ir nebijai juo pasinaudoti)? Taip
11.Jeigu turite kažką pridurti - prašom, jeigu ne - tiesiog padėkite brūkšnį. ( Papildoma informacija apie jus gali jum suteikt daugiau pliusu stojant pas Reverse į klaną ) Esu rimtas,sudo nemalantis,nebent ziaurei kazkas nervina tada naujoviu nesitikekit:).
12.Ar yra Klane narys kuris galetu jus Rekomenduot(Nick)? Gal-nezinau
2.Ko tikitės iš klano?Ką galėsite pasiūlyti klanui? Saziningumo,draugiskumo,susizaidimo,pvp,raid,castle.Galiu pasiulyti tik savo pagalba.
3.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Daug daug...
4.Kokiems klanams esate priklausęs? RedSky,RedBll00pers,4TheGoods(Maniskis) ir daug kitu.
5.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? 7metai
6.Kiek valandų per dieną praleidžiate prie L2? Kol nedirbu bunu on.
7.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? Geresnio em uz mane nerasi:)
8.Koks yra jūsų dažniausiai/visada naudojamas Skype(parašyti ID)/IRC/Email? Skype:Miger87
9.Ar mokate naudotis ir galite TeamSpeak/Ventrilo? Taip ir Taip
10.Ar turi veikiantį mikrofoną (ir nebijai juo pasinaudoti)? Taip
11.Jeigu turite kažką pridurti - prašom, jeigu ne - tiesiog padėkite brūkšnį. ( Papildoma informacija apie jus gali jum suteikt daugiau pliusu stojant pas Reverse į klaną ) Esu rimtas,sudo nemalantis,nebent ziaurei kazkas nervina tada naujoviu nesitikekit:).
12.Ar yra Klane narys kuris galetu jus Rekomenduot(Nick)? Gal-nezinau
miger- Pranešimų skaičius : 1
Similar topics
» NovaWorld[75x] anketa i cl
» M3pH anketa i NovaWorld x75
» Novaworld x75
» Aro (Novaworld)
» NovaWorld x75
» M3pH anketa i NovaWorld x75
» Novaworld x75
» Aro (Novaworld)
» NovaWorld x75