SoulBinders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Del stojimo i clana.

Go down

Del stojimo i clana. Empty Del stojimo i clana.

Rašyti  engin33r Pen. 07 15, 2011 1:58 pm

1.Kiek jums metų , jūsų miestas kuriame gyvenate, vardas? 18, Vilnius, Tomas.
2.Ko tikitės iš klano?Ką galėsite pasiūlyti klanui? susizaidimo, linksmai praleisto laiko, pvp/pve/cw/cs. Pagalba, istikimuma, aktyvuma.
3.Kokiuose serveriuose esate žaidę? Beyond, bfd x50, daug mid rate.
4.Kokiems klanams esate priklausęs? dazniausiai losiu su keletu draugu, tai nelb einam i clana, dabar nelabai ir pamenu tik kad DS buvau vienu metu.
5.Koki laiko tarpą žaidžiate L2? nuo c1 kobros laiku, bet tada dar jaunas buvau Very Happy
6.Kiek valandų per dieną praleidžiate prie L2? ~5, kartais daugiau jei kita diena laisva.
7.Koki characterį keliate(profesija) uz kuri geriausiai losiate ? SPS.
8.Koks yra jūsų dažniausiai/visada naudojamas Skype(parašyti ID)/IRC/Email? skype ompixx, email geriantis@gmail.com
9.Ar mokate naudotis ir galite TeamSpeak/Ventrilo? Moku/Galiu.
10.Ar turi veikiantį mikrofoną (ir nebijai juo pasinaudoti)? Kaip tik siandien nusipirkau/nebijau.
11.Jeigu turite kažką pridurti - prašom, jeigu ne - tiesiog padėkite brūkšnį. ( Papildoma informacija apie jus gali jum suteikt daugiau pliusu stojant pas Reverse į klaną ) Tiesiog seniai esu buves normaliam klane, tai pasistengsiu nepasishiukshlinti ir buti geras clan memberis.
12.Ar yra Klane narys kuris galetu jus Rekomenduot(Nick)? Nemanau.

engin33r

Pranešimų skaičius : 1

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų

- Similar topics